O nama

 

Zanatsko poslastičarska radnja "Gelato" osnovana je juna 1999. godine. Osnivač Đorđe Guga je želeo da "Gelato" bude mesto gde ćete probati najbolji italijanski sladoled proizveden u Srbiji. Mnoštvo nesvakidašnjih ukusa do tada neprobanih u Vršcu, a napravljenih od prirodnih sirovina u saradnji sa "Pregel" italijanskom fabrikom za proizvodnju poslastica, obradovala je naše sugrađane.

Sam naziv zanatske radnje govori o nameri pošto "Gelato" prevedeno sa italijanskog znači sladoled.

Na zahtev cenjenih potrošača proširili smo naš asortiman i danas proizvodimo kolače i torte za svaku priliku a, neizostavni deo našeg asortimana i dalje je sladoled.

"Gelato" je 2011. godine uveo sistem bezbednosti hrane HACCP i dobio sertifikat standarda kvaliteta.

U našem maloprodajnom objektu možete odmah kupiti i poneti sve vrste sitnih kolača, komadne kolače (krempite, baklave, eklere, princes krofne, indijanere), torte na parče, šnit torte, sladoled na kugle i kilogram.

Sve proizvode ćete dobiti upakovane u odgovarajuću ambalažu, a možete i da poručite ono što želite da pripremimo za Vas. Poručene torte isporučuju se gotovo upakovane sa spremnom deklaracijom.

Mi se trudimo da udovoljimo i Vašim posebnim zahtevima! Kontaktirajte nas na vreme. Za sve informacije obratite se poslovođi objekta.

 
  • STANDARNO VISOK KVALITET
  • ŠIROK ASORTIMAN
  • UŠTEDA VAŠEG DRAGOCENOG VREMENA
  • UVEK ODGOVARAMO NA ZAHTEV KLIJENTA
 

gelato onama

 

Gelato

U našem maloprodajnom objektu možete odmah kupiti i poneti sve vrste sitnih kolača, komadne kolače (krempite, baklave, eklere, princes kofne, idjanere), torte na parče, šnit torte, sladoled na kugle i kilogram.

Garancija kvaliteta

Sve proizvode ćete dobiti upakovane u odgovarauću ambalažu a, možete i da poručite ono što želite da pripremimo za Vas. Poručene torte isporučuju se gotovo upakovane sa spremnom deklaracijom.

Budite u toku!

Pratite nas na "Fejsu"..

Facebook

POZOVITE NAS

Telefon: 013 / 838 065

Mobilni: 063 / 608 698

Vi ste ovde: Home O nama