O NAMA

 

Zanatsko poslastičarska radnja "Gelato" osnovana je juna 1999. godine. Osnivač Đorđe Guga je želeo da "Gelato" bude mesto gde ćete probati najbolji italijanski sladoled proizveden u Srbiji. Mnoštvo nesvakidašnjih ukusa do tada neprobanih u Vršcu, a napravljenih od prirodnih sirovina u saradnji sa "Pregel" italijanskom fabrikom za proizvodnju poslastica, obradovala je naše sugrađane.

Sam naziv zanatske radnje govori o nameri pošto "Gelato" prevedeno sa italijanskog znači sladoled.

Na zahtev cenjenih potrošača proširili smo naš asortiman i danas proizvodimo kolače i torte za svaku priliku, dečje, za punoletstvo, mladenačke, mini torte, posne i torte sa čokoladnom dekoracijom.

"Gelato" je 2011. godine uveo sistem bezbednosti hrane HACCP i dobio sertifikat standarda kvaliteta.

U našem maloprodajnom objektu možete odmah kupiti i poneti sve vrste sitnih kolača, komadne kolače (krempite, baklave, eklere, princes krofne, indijanere), torte na parče, šnit torte i mini torte.

Sve proizvode ćete dobiti upakovane u odgovarajuću ambalažu, a možete i da poručite ono što želite da pripremimo za Vas. Poručene torte isporučuju se gotovo upakovane sa spremnom deklaracijom.

Mi se trudimo da udovoljimo i Vašim posebnim zahtevima! Kontaktirajte nas na vreme. Za sve informacije obratite se poslovođi objekta.

 
  • STANDARNO VISOK KVALITET
  • ŠIROK ASORTIMAN
  • UŠTEDA VAŠEG DRAGOCENOG VREMENA
  • UVEK ODGOVARAMO NA ZAHTEV KLIJENTA
 

gelato onama